Problem koji sami ne možete rešiti, možda i nije vaš problem!

Detektivska agencija AGENCIA

Detektivska agencija AGENCIA, egzistira od 1999. godine, sa sedištem u ulici Kralja Milana br.8 u centru Beograda.
Agencija raspolaže sofisticiranom opremom za praćenje, snimanje i prisluškivanje, a timski rad profesionalnih operativaca garantuje uspeh misije za klijenta koji nam pokloni poverenje.

Možemo se pohvaliti činjenicama da smo u dugogodišnjem radu, stekli puno znanja i prakse, stoprocentnim uspehom misije gde smo angažovani, kao i preciznosti podataka koje dostavljamo klijentu, naravno, u potpunoj diskreciji. Diskrecija je prvo i osnovno načelo agencije, stranke i informacije su potpuno zaštićene od javnosti, a dolazak do podataka van korisnika usluge je apsolutno nemoguć. AGENCIA obavlja zadatke u zemlji i inostranstvu.

Na sajtu AGENCIE nećete pronaći fotografije pojedinaca kao vlasnika, radnika ili operativaca, jer takvoj propagandi ovde nije mesto iz razloga što mi ne trgujemo materijom već informacijama, a takve se ne mogu opipati ili slikati.

Detektivske usluge mogu koristiti pravna i fizička lica, po cenovniku Agencije, a u okviru zakonom dozvoljenih aktivnosti.

Za bliže informacije, kontaktirajate navedene telefone i ne zaboravite da nije sramota doći do nas i izložiti problem koji Vas muči makar se isti ticao najintimnijih sfera Vašeg života…
Copyright © MHS agencija za web dizajn